Saskia´s Scrapcorner

maandag 20 september 2010

cadeautasje


Dit tasje heb ik gemaakt om mee te doen met de Gek op Copic Challenge. Om hieraan mee te doen moest je een kaart of ander projectje maken in de kleuren geel/oranje.
Dit viel voor mij niet mee.
Het papier wat ik gebruikt heb, heb ik bij elkaar gezocht tussen de restjes. Ik denk dat het wel allemaal van Basic Grey is.
De bloemen heb ik weer uitgesneden met de Cricut snijmachine.
Het stempelafdrukje is van C.C. Design, uiteraard ingekleurd met Copic Markers.
Langs de bovenrand van het venster heb ik een pons van Martha Stewart gebruikt.
Ik hoop dat het op de foto goed te zien is, ook dit viel niet mee. Door het felle zonlicht op het tasje en de schaduw gaf dit wel een aardig effect.
Als je het tasje vergroot krijg je wel een soort vlekken te zien die er in het echt natuurlijk niet zijn. Ik weet niet hoe ik dit moet verhelpen.

3 opmerkingen:

 1. Dag Saskia, ik zag je op 'gekopcopics', wat een mooie kaartjes maak jij !! Ik zie dat je nog niet zo lang bezig bent, welkom in blogland zou ik zo zeggen ! Om je een duwtje in de rug te geven, ben ik je 3de volger geworden ! Ik zelf ben nog maar 2 maanden bezig en geloof me, het is bijna een part-time job geworden hahaha.... Ik wens je veel plezier en veel succes met de challenges. Als je wil, mag je gerust eens een kijkje bij mij komen nemen en volger worden, dat is altijd leuk !
  nog een fijne zondag
  http://martinaskaartjes.blogspot.com/
  martina uit Belgie,
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee zeg wat maak jij keuke kaartje en projecten zoals dit tasje. Ziet er heel mooi uit hoor. Ik ga ook maar volger worden en je mag natuurlijk altijd bij mijn blog komen kijken.
  Gtoetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen